Com a casa. res!

MUFFINS FARCITS

http://comacasa-res.blogspot.es/img/MUFFINS.JPG 

MUFFINS FARCITS DE MELMELADA

(Muffins con alma de donuts-bloc Food & Cook) 

 

Ingredients:

 

350 g de farina

210 ml de llet

200 g de sucre

40 ml de buttermilk (sèrum de llet)

60 g de mantega pomada

2 ous

2 i ½ culleradetes de llevat

¼ de culleradeta de bicarbonat

Un polsim de sal

Un polsim de nou moscada 8acabada de ratllar)

 

Per a la cobertura:

 

Mantega fosa ( al microones mateix)

Barreja de sucre i canyella ( jo vaig posar sucre que tenia en un pot amb beines de vainilla)

 

Preparació:

 

En un bol tamisem la farina, el llevat i el bicarbonat, afegim la sal i la nou moscada, barregem bé.

En un altre bol barregem la mantega pomada amb el sucre, fins que tinguem una massa cremosa. A continuació afegim els ous, primer un, barregem per a integrar-lo i després l’altre. Seguidament afegim la llet i el buttermilk (nata per a muntar, la muntem molt i quan es talli obtenim una part líquida que es sèrum de llet (buttermilk!!!) i l’altra part sòlida que és mantega). Quan tinguem tots els ingredients ben integrat, afegim la barreja de la farina, barregem fins a tenir una massa ben homogènia.

Omplim (fins aprox. 3/4 parts) els motlles i coem, amb el forn preescalfat, durant uns 20 minuts (comproveu punxant-ne una si ja està), a 200º.

Deixem refredar sobre una reixeta.

 

Cobertura:

 

En un bol barregem el sucre i la canyella.

En un altre fonem la mantega.

Pintem els muffins amb la mantega i els arrebossem amb la barreja de sucre i canyella.

 

Com que encara em quedava una mica de  melmelada de plàtan amb xocolata, la que vaig fer al taller del Museu de la Xocolata, n’he farcit uns quant amb l’ajuda d’una mànega. El resultat excel·lent !!

Ja us posaré la recepta d’aquesta melmelada !

 

Amb aquests muffins, participo al concurs. http://www.pepekitchen.com/articulo/nuevo-concurso-de-muffins-y-magdalenas-pepekitchen-caprichosdecocina/

Aveure si hi ha sort!!! ...  si n'hi h millor, sinó tenim un bon esmorzar !

 

Salut!!!

 

Comentarios

QUina pinta, Teresa!!!! segur que estavan boníssims amb la melmelada de plàtan!! Ens veiem dijous no?? Petonets

Teresa, quina bona pinta!! I així són muffins amb gust a donut?? De ben segur que la melmelada els fa mil vegada més bons, no? :) Petons!

Aquests muffins han tingut èxit total! no se si per la melmelada o pel gustet de la massa en si, de melmelada en vaig farcir poquets i han volat !que el vaig fer... Mercè, no s per què diuen amb gust de donut... a mi no me\'l recorden pas, això si, la nou moscada els dona un puntet especial! ptons!

Uau.,... qui pogués esmorzar ara mateix un muffin d\'aquests... Sens dubte, amb la melmelada de plàtan han de ser encara infintament més bons!

Que pinta! Y la mermelada tiene que estar riquísima... Mañana no iré al cursillo, pues nos comentaron la semana pasada que sería el mismo o casi que el taller que hicimos en España Directo, besos guapa.

Añadir un Comentario: