Com a casa. res!

XOCOLATING. MUSEU DE LA XOCOLATA

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/1XOCOLATING.JPG 

30 de gener de 2010. XOCOLATING AL MUSEU DE LA XOCOLATA

 

Aquest dissabte passat, al Museu de la Xocolata, vam fer el taller Xocolàting, tot xocolata! Us imagineu?? Per una addicta a la xocolata com jo... una passada. Vam passar-ho d’allò més bé!

Primer que res vam preparar la ganache pels bombons, ja que ha de reposar a la nevera o congelador un temps.

Tot seguit, la Carmela, ens va ensenyar a temperar la xocolata, que per poder treballar-la ha d’estar a una temperatura determinada, xocolata negra 31º-32º, amb llet 29º-30º i la blanca 28º-29º. Ens va donar un truc per saber quan tenim la temperatura òptima de la xocolata, per si no tenim un termòmetre de cuina; fonem la xocolata al  bany maria, mirem el temps que tarda en desfer-se, la traiem del bany maria calent i immediatament fem el bany maria fred, es a dir, en un bol tenim preparat aigua amb gel, hi posem el bol de la xocolata tot remenant, el mateix temps que hem trigat en desfer-la. És un bon truc que he provat i vist que funciona.

Ens va tocar treballar una mica, i vam començar  a tocar i remenar xocolata fent una tauleta de xocolata amb fruits secs i espècies, sal, i fruites com gerds, móres, groselles..., al nostre gust, tot seguit vam continuar fent unes roques també amb fruits sec i especiades al nostre gust, continuem amb els bombons... quina delícia! i per últim  unes piruletes amb xocolata blanca i negra, amb el nostre propi disseny! No em digueu que no sigui un taller de pecat per a una xocoaddicta!!!!

Tot el que fem cadascú, en aquests tallers, ens ho emportem a casa, doncs bé, de bombons no n’hi ha, de roques tampoc, queda alguna piruleta 8per poc temps) i la tauleta de xocolata, que la guardo como oro en paño (ens va di la Carmela que a la nevera ben filmada ens pot aguantar fins a quatre mesos... no crec que duri tant!)

http://comacasa-res.blogspot.es/img/2XOCOLATING.JPG

http://comacasa-res.blogspot.es/img/3XOCOLATING.JPG 

 http://comacasa-res.blogspot.es/img/PIRULETESXOCO.JPG

 

 

Comentarios

Massitet, cap problema serà un honor!!! perdona que no us he dit res, però no havia vist el vostre cometnari. Moltíssimes gràcies! abraçada!

Hola, hola! Et deixo aquest comentari per a fer-te saber qe t\'hem incorporar als enllaços que tenim al nostre bloc, Olleta de verdures. Si us plau, si no et fa gràcis ser-hi digue\'ns ho i et treure\'m: no ens agrada tenir a ningú a disgust! ;-)

Que divertido, verdad? Hicisteis más cosas que nosotros, y eso que estuvimos casi 3 horas, pero había que hacer lo que decía el guión

Hola Xisca! van fer una classe especial per a España en Directo, el professor és el mateix i les companyes! jo no vai poder anar-hi. Aquest dissabte ens ho vam passar molt bé!!! no paravem de llepar! Gemma, una temptació bestial! ja he trencat la dieta i la no dieta, ara estaré un mes per tornar a fer bons propòssits!. petons

Aquests cursos són una passada, sobretot per a xocoaddictes, je je je...

Quina Enveja!!!! moltes gràcies per a compartir tot el que aprens . L\'altre dia pel programa España en directo van dornar un curset del museu de xocolata i vaig mirar a veure mem si et veia . Però no. Una besada

Añadir un Comentario: