Com a casa. res!

ROQUES DE XOCOLATA

Per posar a la pràctica tot allò aprés en el taller Xocolàting,  he fet aquestes roques i tauleta de xocolata per a uns vells i estimats companys de glòries i penes...

Perquè llepin una estoneta!!!

http://comacasa-res.blogspot.es/img/1ROQUES.JPG  http://comacasa-res.blogspot.es/img/1TAULAX.jpg

 

ROQUES DE XOCOLATA AMB FRUITS SECS

 

Ingredients:

 

- 250 g de xocolata negra de cobertura (com més bona, més bones!)

- Fruits secs: pipes, cacauets, pinyons, blat de moro torrat,

(si us agrada, es poden fer especiades, amb pebre, sal,gingebre, canyella...)

 

En un bol posem els fruits secs, no els vaig pesar, però un bon grapat.

Desfer la cobertura de xocolata al bany maria, un cop desfeta, passar-la al bany maria fred, el mateix temps (uns 4 minuts en el meu cas), remenant.

Quan ja té la temperatura, mes o menys...(com era negra 31-32º), l’afegim de mica en mica al bol on tenim els fruits secs, remem perquè s’integri, n’afegim una altra mica, remenem... fins que tinguem els fruits secs ben banyats i amalgamats amb la xocolata. Amb l’ajuda de dues culleres anem fent muntanyetes, que anirem posant sobre un silpat o paper sulforitzat.

Quan encara era calent, vaig tirar la mica de sal pel damunt.

 

TAULETA DE XOCOLATA AMB FRUITS SECS

 

250 g de cobertura de xocolata

Fruits secs.

(també podem especiar al gust)

 

El procés de la xocolata és el mateix que us he explicat abans.

En un motlle (jo en tenia un d’aquest que et posen de plàstic transparent, rectangular) cobrim tota la  base amb els fruits secs, aboquem la xocolata desfeta i temperada fins a cobrir bé el fruits secs,  aprox. un cm.

Agafem el motlle i piquem sobre la taula per traure l’aire, sinó ens poden quedar foradets..

Deixem refredar perquè qualli a temperatura ambient, un cop s’ha refredat desemmotllem i guardem embolicat amb paper film a la nevera.

Comentarios

QUé bé!!! sense anar al taller ja puc seguir les teves indicacions per a fer-ho!!! Molts petonets.

Añadir un Comentario: