Com a casa. res!

MUFFINS DE XOCOLATA

 

 

MUFFINS DE XOCOLATA

 

Ingredients:

 

300 g de farina de rebosteria

40 g de cacau en pols (vaig posar-lo de la casa Valor)

1 culleradeta (de postes) de llevat

220 g de sucre

2 ous

1 culleradeta (de postres) de vainilla líquida

160 ml d’oli vegetal

125 ml de llet

 

150 g de xocolata amb llet (trossejada o perles)

 

En un bol barregem tots els ingredients secs, la farina, el cacau en pols, el sucre i el llevat, que quedin ben lligats, d’un color ben uniforme (després no batem gaire, per tant els ingredients han de quedar ben barrejats)

 

En un altre bol barregem els ingredients líquids, primer els ous, els batem una mica, a continuació, afegim la vainilla, l’oli i la llet, barregem tot fins que estigui ben lligat.

 

En el bol de la barreja seca, fem un forat al mig, aboquem la barreja líquida, i amb compte, sense batre molt, barregem bé perquè s’integrin bé les dos barreges. Hi afegim els trossets o perles de xocolata.

 

A continuació omplim els papers 2/3 de la capacitat, enfornen 20-25 minuts a 180º, forn preescalfat.

 

Diuen que la base de l’èxit d’un bon muffi és no batre en excés la massa. Jo pensava el contrari, com més esponjada millor...

 

Recepta extreta del bloc food&cook

Comentarios

Teresa, mai!! Els muffins són el reflex de la simplicitat americana o anglesa a la cuina!! ;) Res de batre, com menys millor! :) Ai, ara mateix te n\'agafaria un parell per berenar! ;) Petons!

Hola Mercè! no s\'acaba mai d\'aprendre! entre tots cada dia en sabem una mica més! (avui pecaré, me n\'he agafat un parell per berenar...!) petonàs!

No sabia pas això de batre... que curiós :) Amb la xocolata han de quedar molt bons.

T\'han quedat molt macos!!! Petonets

Añadir un Comentario: