Com a casa. res!

PASTÍS DE CROISSANT

http://comacasa-res.blogspot.es/img/1CROISSANT.JPG 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/2CROISSANT.JPG 

La recepta d'aquest pastís me la va passar l’Eulàlia, bona amiga i gran persona!  (una de les Petris...ella ja sap l’origen d’aquest nom).

És un pastís perfecte per a un  sopar de pica pica, un berenar... el podem menjar fred o tebi... els resultat serà excel·lent, agrada molt!, i si teniu nens i el proven, segur que us el demanaran !

 

PASTÍS DE CROISSANT

 

Ingredients:

 

6 o 7 croissants (grans)

2 ous (si són petits 3)

8 talls de pernil dolç (d’un gruix que no es trenqui)

10 talls de formatge Havarti o qualsevol altre que sigui també cremós)

Llet

 

Les quantitats són aproximades, dependrà de la mida del motlle, el que he fet jo era de 22 cm, i amb aquestes quantitats en vaig tenir prou.

 

Folrem el motlle, si és dels que s’obren millor, amb paper vegetal, l’especial per forn, laterals també, untem una mica amb mantega per poder traure'l millor un cop cuit.

Obrim els croissants pel mig i anem folrant la base amb el croissant xopadet de llet (en un plat posem llet i anem sucant els croissants, per la banda de dins), al damunt posem una capa de formatge, que quedi ben cobert, seguidament fem la capa amb el pernil dolç, amb una cullera posem ou batut per tota la superfície, l’escampem bé. Tornem a fer una capa de croissant, formatge, pernil i ou, repetim una altra vegada. Es a dir fem tres capes. L’ultima serà de pernil, hi acabem d’abocar l’ou que ens quedi, el repartim bé i enfornem a 150º una 25-30 minuts, el temps necessari per quallar l’ou, desfer-se el formatge i es compactin tots els ingredients.

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/3CROISSANT.JPG 

 

Bon profit !

Comentarios

Quina recepta més original!!!

M\'encanta, el trobo original, bo, fàcil de fer i ideal per portar en un àpat informal, d\'aquells que tothom ha de portar alguna cosa.... A més, segur que agrada a tothom, a grns i a petits. Me l\'apunto, el trobo perfecte per variar la típica quiche que portem sempre en aquestes ocasions...

Vermells, Gemma, Maria, proveu-lo, que us felicitarna! jo ll\'havia fet fa molts anys, i aquest dia per sopar anava a fer una quiche, Gemma tens tota la raó!, estic contenta d\'haver-lo recuperat! gràcies pel vostres comentaris, que animen! bon cap de setmana! petó:)

QUé original i qué bo, com diu la Gemma per a portar a un pica pica!! m\'ho apunto! Petonets

Em cauen les llàgrimes d\'alegria, aquest pastís és una autèntica meravella, ja imagino el contrast dolç i salat. Felicita a la teva amiga!! Molts petons.

Añadir un Comentario: