Com a casa. res!

FLAM DE XOCOLATA

 

La recepta és la mateixa que la del flam tradicional. 

Però en aquest cas, l'he adaptat a un flam de xocolata! He substituit 100 g de la quantitat de sucre per 100 g xocolata 70%, i només he posat 25 g de sucre, per tant, queda un flam gens dolç, però molt bo, amb un molt bon gust de xocolata !

Proveu-lo, segur que us agradarà!

 

FLAM DE XOCOLATA

 

Ingredients:

 

-         ½ l de llet

-         100 g de xocolata 70%

-         25 g de sucre

-         4 ous

-         Pell de taronja

-         Branca de canyella

-         sucre i gotes d’aigua pel caramel

 

En una paella o cassó posem sucre amb unes gotes d’aigua i deixem que es faci el caramel. Quan ja tenim el caramel, cobrim el fons dels motlles i reservem.

 

En un cassó fem bullir la llet i el sucre amb la pell de taronja i la branca de canyella. Traiem del foc i deixem que refredi una mica.

En un bol batem els ous, hi afegim la llet i remenem bé perquè s’integri tot.

Ho colem abans d’omplir els motlles.

Coem al forn, al bany maria, fins que hagi quaallat.

Deixem refredar a la nevera.

Es desemmotlla fàcilment, però si veieu que us costa, passeu per tot el voltant amb la punta d'un ganivet fi.

 

Comentarios

Quan s\\\' afegeix la xoco?

Holaa !!! Una pregunta com s´ha de coure els flams al banymaria o al forn? No ho entenc . Espero respots graçies

M\'encanten els flams i m\'encanta la xocolata, així que amb aquesta recepta l\'has encertat de ple :) La foto del tall es veu espectacular, cremós i tendre, com m\'agraden a mi els flams... Boníssim!

Hola Teresa , Sembla un flam molt bo com tot el que tu fas. Ja tenc noves , t\'he enviat un missatge. Bones vacances de Pasqüa.

Hola Xisca! ja t\'he trobat! m\'alegra que t\'hagis animat i a partir d\'ara puguem seguir la teva cuina! Benvinguda! petó:)

Teresa, jo també vaig versionar l\'original per fer-lo de xocolata, i deliciós!! Hauré de provar la teva variant! ;) Petons!

Añadir un Comentario: