Com a casa. res!

MONA

http://comacasa-res.blogspot.es/img/1MONA.JPG 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/2MONA.JPG 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/3MONA.JPG 

MONA

 La mona d’aquest any volia que fos diferent a les que ja he fet, i també per allò d’anar provant i experimentant una mica, que, per altra banda, és un risc... perquè et pots quedar, en aquest cas, sense mona!

Per tenyir el pa de pessic vaig utilitzar els colorants de la casa Vanille. És un pac amb tres tubets, blau, groc i vermell. Va molt bé perquè et posa les quantitats, les gotes, que s’han de barrejar amb la massa per tal d'aconseguir el color que volem.

Va quedar una mona força original, tant pel colorit pa de pessic, com per l’alçada ! I molt bona...!

 

PA DE PESSIC

 

Ingredients

 

270 g de farina

270 g de sucre

8 ous

Pell de llimona ratllada

Pessic de sal

 

Farcit:

 

Melmelada de préssec

 

Preparació

 

Separem els rovells de les clares.

Muntem els rovells amb el sucre, fins que doblin el volum (ens quedarà una crema blanquinosa). Afegim la pell de llimona ratllada.

Muntem les clares amb el pessic de sal i barregem de mica en mica, amb compte (amb l’ espàtula, amb moviments de baix cap a dalt) amb la crema dels rovells.

Engreixar i enfarinar el motlle, enformar uns 30 minuts a 180º (punxem per veure si ja és cuit)

En aquest cas, com havia de fer 4 planxes de pa de pessic, cada una d’elles d’un color diferent, vaig dividir la massa en 4 parts de pes igual, i les vaig tenyir amb colorant alimentari.

Vaig coure-les de dos en dos, a 180º, uns 15 minuts.

Els colors no van quedar com jo els volia, perquè com la massa ja és grogosa, costa una mica trobar els punt del color, i si et passes...però va quedar força bé.

Si ho proveu, no us espanteu, quan surten del forn les veus totes del mateix color, però per dins, quan es talla el pastís, trobeu la sorpresa.

 

Muntatge

 

Deixem refredar i desemmotllem, anem posant: planxa de pa de pessic i cobrim amb melmelada i així a totes. Ens quedarà un  pa de pessic alt, que podrem guarnir al nostre gust. En aquest cas vaig fer una cobertura de xocolata (la trobareu als pastís de l’altre dia del 18) i pel voltant porta perles cruixents de xocolata.

 

http://comacasa-res.blogspot.es/img/0MONA.JPG 

 

 

 

 

 

 

Comentarios

Bravo, has creat una mona meravellosa! les nostres més sinceres felicitacions!!

Moltes gràcies a totes! Petons!!

Gràcies vermells!!! a poc a poc per aquest món virtual, tallers i ganes, se\'n va aprenent! Petó!

Teresa, quina mona més original amb aquests colors!! És espectacular! De veritat que et va quedar preciosa! Petons artista!

Nena, quina mona més xula!!!!! Felicitats!!! has tingut una idea molt original!!!! Petonets

T\'ha quedat molt bonica!!! Al meu fill li encantaria , i sobre tot fer-la . La decoració de la mona també és espectacular. T\'ha quedat una mona ben diferent. Ets una artista Una abraçada

Ostres, ja ho pots ben dir que és una mona ben diferent!!! Quina passada de colors, té un tall espectacular, de Mona total!!!!! I la decoració de boletes tot al voltant també queda molt xula :)

Añadir un Comentario: