Com a casa. res!

SALSA D'ANXOVES

http://comacasa-res.blogspot.es/img/1SALSA.JPG 

Aquesta recepta és del cuiner Jamie Oliver, no se en quin dels seus llibres la té,  per acompanyar la pasta, però un dia d’aquest en el programa Cocina, de Canal Cocina, la va fer per estofar-hi unes mongetes tendres. Tenien una pinta....! queden pendents de fer per provar-les, esperarem que sigui la temporada,  ara estan caretes... i s’ha de mirar per l’economia familiar! I que també són més bones en el seu temps!

Jo la vaig fer fa dies per a uns espaguetis, i la veritat és que està molt bona, entre el gust de l’all i l’anxova va resultar una salsa excel·lent per a la pasta.

 

Salsa d’anxoves

 

- una llauna d’anxoves (petita)

- un pot de tomàquet triturat (de bona qualitat, si no en tenim de casolà)

- 3 grans d’all

- oli

 

En una paella posem una mica d’oli, tallem els alls a làmines i les sofregim a foc baixet,  vigilant que no es cremin (sinó amarguegen), hi afegim les anxoves i remenem, quan ja s’han desfet (són dos o tres minuts) hi afegim el tomàquet i deixem coure. Com l’anxova ja és salada, no afegim sal. Si us agrada el picant, podeu posar un bitxo petit picat (guindilla).

(aquest cuiner en posa a tot arreu, n’és un amant!)

 

 http://comacasa-res.blogspot.es/img/2SALSA.JPG

 

Amb la pasta que em va sobrar de fer els raviolis i els retallsd'aquests, ens va quedar un bon plat de pasta, que amb aquesta salsa està boníssima!

Comentarios

Teniu tota la raó, aquesta salsa va bé per a moltes ocasions1. Si en sobra, es pot guardar en un pot de vidre o taper, cobrim amb oli i a la nevera, ens pot trauré d\'un imprevits!. petó

Jo dic el mateix de la Gemma. Ha de ser boníssima i es pot fer per a molts de plats. Molt bé el teu post , com sempre

Ha de quedar una salsa bona i gustosa ideal per acompanyar un munt de plats, des de pasta fins a verdures o fins i tot carn o peix!

Añadir un Comentario: