Com a casa. res!

CROISSANT DE FORMATGE I PERNIL DOLÇ

Escrito por comacasa-res 16-03-2009 en General. Comentarios (2)

 

CROISSANT DE FORMATGE I PERNIL DOLÇ

(en fotos pas a pas)

 

Ingredients:

 

-una làmina de pasta de full

-pernil dolç

-formatge (tipo tranchetes-cremós o el que ens agradi)

 

 

 

 

TALLER DE BUNYOLS AL MUSEU DE LA XOCOLATA

Escrito por comacasa-res 16-03-2009 en General. Comentarios (2)

 

Dissabte dia 13, a les 16:30 h erem un bon grup esperant rebre la classe sobre bunyols!!!

Com era d'esperar, ens ho vam passar molt bé, vam practicar i com no degustar!!!

Estàven molt bons!!! molt bons!!! Com a casa tambè poden provar el que fem, sempre ens emportem una caixeta amb la mostra, van ratificar els que us dic, boníssims!. Ara em queda posar-ho a la pràctica, no tardaré massa...De moment us penjo unes fotos... 

 

quan els faci transcriuré la recepta

      

                         

 

                  

                           Arrebossant els bunyols                       

Farcint els bunyols de crema

 

 

MUSEU DE LA XOCOLATA

Escrito por comacasa-res 13-03-2009 en General. Comentarios (4)

 

Ja us explicaré com ha anat, segur que ens ho

passarem d'allò més bé!, i aprendrem força coses!!!

 

BON CAP DE SETMANA !!!

 

CÓC DE IOGURT- Pastís d'aniverssari

Escrito por comacasa-res 12-03-2009 en General. Comentarios (3)

Avui és l'aniverssari de l'Elisenda, companya de feina, què sempre està a punt per a donar-te un cop mà. I què menys podíem fer que sorprendre-la avui i fer-la bufar! 

No ens ha dit quants... si s'ho guardava per a la intimitat..., el pastís discret..., no ho ha estat pas! ha estat el delator!

 

 

CÓC DE IOGURT

 

Ingredients

 

- 1 iogurt

- 3 got de farina

- 2 gots de sucre

- 1/2 got d'oli

- 1/2 got de llet

- 3 ous

- un sobre de llevat en pols (Royal)

- pell de llimona ratllada

 

Cobertura de xocolata

 

150 g de xocolata 70 %

150 g de nata per muntar

75 g de mantega

 

 

Preparació

 

En un bol posem tots els ingredients, la farina tamisada, i amb la barilla manual o espàtula barregem bé. Engreixem amb mantega tot el motlle enfarinem i traiem l'excés de la farima, aboquem la massa i enfornem, amb forn preescalfat, a 180º uns 45'. El punxem i si traiem el punxó sec es que ja està cuit.

 

Per a la cobertura:

 

En un vol escalfem la nata, que bulli, l'aboquem a la xocolata, que tindrem en un altre bol, talladeta junt amb la mantega també feta a daus, amb una espàtula remenem bé fins a tenir una crema ben homogènia.

 

Jo, aquest el vaig fer en un motlle rectangular per què havia de treure'n els dos tresos, i vaig guarnir-los una mica, per sobre amb melmelada de taronja, l'últim pot!, i per damunt de la melmelada, la cobertura de xocolata, res, vestit per a l'ocasió!

Els retalls estàven boníssims, per esmorzar o berenar volaran, no tirem res!

 

Estava molt bo i l'Eli va estar molt contenta!

 

Barcelona Degusta

Escrito por comacasa-res 10-03-2009 en General. Comentarios (0)

 

Diumenge passat vaig treure el cap a Barcelona Degusta, fira de l’alimentació dedicada al consumidor, que per tercera vegada es presentava a Barcelona. Vam passejar tot el matí entre fruites, formatge, embotits, vins, caves, sals, olis, cargols, llibres de gastronomia, tallers....

Vam trobar-hi de tot i més! Quin goig de parades!

El que més em va cridar l’atenció, serà per què m’encanta, van ser les parades de formatges, sobretot la dels formatges parmesà, quina passada de formatges, de mida i de bons! El vam tastar i com no comprar, per degustar-lo tranquil·lament a casa acompanyat d’un bon vinet. També em va agradar molt el tast d’olis que vam fer, a quin més bo! Tampoc hi va faltar un bon embotit, una copa de cava, un gotet de vi, en fi que tastet per aquí, tastet per allà, ben tips vam acabar!

Vam contentar la vista i el paladar!

 no us podeu imaginar amb quina facilitat el van partir!