Com a casa. res!

MUFFINS DE XOCOLATA

Escrito por comacasa-res 02-03-2009 en General. Comentarios (0)

De tant en tant tampoc va malament provar alguna cosa que ja ens ve preparada. En aquest cas, tenia feia dies aquest preparat, el vaig comparar al Lidl. Junt amb els croissants, va ser l'esmorzar d'aquest diumenge. No va estar gens malament!

 

Dins de la caixa trobem: el preparat de farina, sucre i xocolata, els 12 motlles de paper i un sobre amb xocolata per a guarnir.

A més a més, hem d'afegir 2 ous, 125 ml d'oli i 100 ml d'aigua.

 

Posem tots els ingredients en un bol, barregem bé amb barilles elèctriques, si ho fem amb les manuals ens costarà un a mica més, i omplim els motlles. Coem a 170º durant 25 minuts, amb el forn preescalfat.

 

Van quedar un muffins ben esponjosos i bons!

FALSOS CROISSANTS

Escrito por comacasa-res 02-03-2009 en General. Comentarios (2)

Mirant el programa "a desayunar" del Canal Cocina, van fer aquests falsos croissants, tenia a la nevera una pasta de full i vaig posar la teoria a la pràctica!, com diu el nom no és un croissant de debó, però està força bé, la prova és que van volar!

 

 

Agafem la pasta de full, fem un rectangle, amb un ganivet tallem triangles (isòsceles), més grans o més petits, segons volem de grans els croissants. Fem un tallet al mig del costat desigual i dobleguem i anem enrotllant la pasta. Jo no ho vaig fer, però podem pintar-los amb una mica  d'ou batut.

Coem a 200º uns 15 minuts, amb el forn preescalfat.

Quan estan freds, podem tirar per sobre xocolata, de la de postres, desfeta al microones o bany maria.